lauantai 6. elokuuta 2011

Kesän projekti....

 Minun mummolasta on joskus tullut raahattua tälläiset aika simppelit rattaat omaan varastoon.Reilun vuoden ne siellä lojui kunnes iski tuunauskärpänen.


 Ikää näillä on varmasti yli 30-vuotta koska on ollut käytössä jo ennen minun syntymääni,mutta myös minua on näissä kärrytelty.

Päälliset oli jo aikalailla aikansa nähneet,rispaantuneet ja yhdestä kohtaa menneet täysin rikki.
Ruostettakin löytyi...


Ei muuta kuin pesuaineella hinkkausta,hiukan hiomista ja uutta maalia pintaan.
Isännän piti muutama niitti irroittaa koska päälliset oli niillä kiinni eikä minun voimilla ne lähtenyt.Muutama uusi ruuvi myös piti laittaa.

Uudet päälliset surautti hetkessä,vanhoista mallia ottaen.Istuinosaan ja selkänojaan uudet levyt.
Kankaana ihana musta-valkoinen pilvipuuvilla,vahvistukseksi laitoin jotain paksumpaa kangasta mitä varastosta löytyi.Anoppi toi töistä noin centin vahvuista superloonia jonka laitoin myös pehmikkeeksi.
Sivuilta kiinnitys nepeillä ja selkäosasta lähti tuo rautajuttu irti joten sain ommeltua pään siihen kiinni.

Näistä tuli tosi kivat!Ja mikä mahtavinta näihin mahtui vielä seisomalautakin kiinni,yhdellä Oulun reissulla nämä jo meitä palveli ja vielä ainakin ehjät.
Ja nämä meni kyllä niin pieneen tilaan.Ainut pienen pieni miinus näistä ei löydy koria.Onneksi yksi pussukkalaukku oli juuri sopiva ja sain sen tuohon selkänojaan kiinni hihnoista.4 kommenttia:

 1. Hienot! =)
  Muistan omasta lapsuudestani myös lähes samalaiset rattaat, ne oli vihreät.

  VastaaPoista
 2. No voihan mahtavat, kyllä tämmöisillä kelpaa!!!

  VastaaPoista
 3. Vau!
  Juuri samanmoisen mallisissa olen itse istunut vekarana, taisi olla keltainen päällys. Harmittaa kun hävitetty, jospa joskus vaik kirppikseltä tulis vastaan :)

  VastaaPoista