sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Retro joustofroteehaalari

Oliivin värisestä joustofroteesta tehty kokopuku,kauluksella ja prässeillä.
Kaava lähestulkoon oma,kaulusta kun tein niin näin silmissäni ihan selvästi että näin ja näin,mutta kuitenkin alkoi epäilyttämään.Sain kuitenkin kerralla leikattua(summissa vähän mittaillen) oikean kokoisen kauluksen vaikka se ei aluksi kaulukselta näyttänytkään:) Kyllä siitä kaulus silti tuli.Kuvittelin että se olisi jotenkin monimutkainen tehdä.
Edessä vetokeju ja lahkeissa kuminauha.

Koko n80/86cm.

En vain ihan ymmärrä miksi tilasin tämän väristä kangasta,kun tämä ei sitten niin yhtään ole meidän tyylinen väri :) Ruskea olisi ollu paaaaljon kivempi.Noh ehkä laitan tämän myyntiin ja teen sen ruskean.Oli helppo tekoinen.

8 kommenttia:

 1. Kauhee ku sää oot kovasti saanu aikaan! On kyllä tosi söpö tuo haalari ja poika vielä söpömpi=)

  VastaaPoista
 2. Tuohan on oikein sopivan värinen käyttäjälleen :)

  VastaaPoista
 3. kiva on haalari! =)
  Ja värikin ihan tosi kiva...

  VastaaPoista
 4. Ihana haalari. Minä taas olen tykästynyt tuohon väriin hirveästi ja haikaillut tuon kankaan perään. On vaan tuota ommeltavaa kaapissa entuudestaan jo tarpeeksi.

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla! Liityin ihastelemaan :)

  Mahtava haalari! Olen tykästynyt noihin prässeihin, joskaan en ole vielä itse kokeillut. Tämä on nyt varmaan tyhmä kysymys, mutta onko takapuolella myös prässit?

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! Haalarissa ei ole takana prässejä,mutta voisi olla myös kiva ja toimiva takanakin.Laitetaanpa harkintaan tälläinenkin versio! :)

  VastaaPoista