sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Piparikukkatakki,aikuiselle

Sain todella ihanan ja kivan tilaustyön.Nimittäin Punainen norsu tyylisen takin ja materiaalina ennen lasten takkeihin/haalareihin käytetty pul-kangas.Tässä kuosina ruskea piparikukka.
Vuorena paksuhko tikkikangas.

Takkiin mittoja otettu asiakkaan omasta takista,jonka pohjalta tein kaavat.
Koko: M

Takkia oli kiva ommella,mutta haastavaa koska molemmat kankaat on todella liukkaita,harsimista harrastin monessa kohtaa ennen oikeaa ompelu.Ja takista tuli kyllä niin mahtava,olen todella tyytyväinen!

Jospa tuosta valmistuneesta kaavasta saisin nyt itselleni hiukan pienennettyä kaavaa ja vihdoin tehtyä kaapissa lähes kolme vuotta odottaneesta villakankaasta itselleni takin.Tykkäsin kovasti mallista!

Takki oli todella lämpöinen,ulkona oli lämmintä +4, hillitön kylmätuuli .Takin alla minulla oli vain legginssit ja ohut paita,hyvin tarkeni ja mikä kivointa kangas ei päästänyt viimaa läpi!
Tässä ihanuudesta kuvia.

11 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle :)

  Hyvältä näyttää täälläkin blogissa ja mua viehättää erityisesti kaikki ihanat kuosit, mitä vaatteissa on käytetty. Mistä muuten tilailet kankaita?

  VastaaPoista
 2. Aivan upea!Oot kyllä taitava!=)

  VastaaPoista
 3. Jeps, pitää tutustua eri verkkokauppoihin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos,tästä takista tuli kyllä kiva!

  VastaaPoista
 5. Vautsi, haluaa tuollaisen takin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos,takki on kuulemma saanut paljon ihasteluita :)

  VastaaPoista
 7. Hieno! Mulla ei kyllä riittäisi hermot pul+tikkikangas yhdistelmään!

  VastaaPoista
 8. Joo kyllä harsiminen oli monessa kohtaa plussaa.Vaikka niin muistan koulussa aina kuinka mä vihasin sitä kun piti aina ensin harsia kiinni :D

  VastaaPoista