keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tähtihousut

Pikkumiehelle punasesta joustocollegesta housut. Ensimmäistä kertaa koitin silityskalvoja. Katsotaan kuinka pesussa pysyy.

2 kommenttia:

  1. Gebze evden eve nakliyat hizmetimiz ile şehir içi ve şehirler arası olarak profesyonel, kaliteli ve güvenilir bir nakliye hizmeti sunmaktayız. Bizleri arayan müşterilerimizin istek ve beklentirlerine göre hizmetlerimizi şekillendiriyor, kapsamı sizin hayalinize bırakıyoruz. Dilerseniz ambalaj seçimimiz ile dilediğiniz ambalaj malzemesini seçme imkanı sunuyor, beklediğiniz gibi kaliteyi sizlere sunuyoruz.
    gebze evden eve nakliyat her zaman müşteri dostu bir firmadır ve sizleri memnun etmek için çalışmaktadır. Bizler her daim sizler için varız ve sizlerle büyüyoruz. Arayın ve dilediğiniz zaman için rezervasyonunuzu açtırınız.
    kocaeli güven nakliyat olarak marka tescili dahilinde eski ve köklü bir firmayız. Bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilir, istediğiniz zaman rezervasyon işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Temsilcilerimiz sizlerden gelen çağrıları büyük bir memnuniyetle cevaplayacaklar ve sorularınıza tatminkar yanıtlar vereceklerdir.

    VastaaPoista